6977076082 Γεωρ. Παπανδρέου 35, Αγία Παρασκευή thanasiskassaras@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΠΟΤΙΣΜΑ
Γεωπονική Μέριμνα | Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Επιλέξτε την τοποθέτηση αυτόματου ποτίσματος στον κήπο ή τον χώρο πρασίνου σας για την σωστή ανάπτυξη θαμνων ,δενδρων, χλοοταπητα καθώς και για την οικονομία κατανάλωσης νερού ανάλογα με τις ανάγκες τους.

Στην επιχείρησή μας “Γεωπονική  Μέριμνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική, προσφέρουμε  υπηρεσίες μελέτης, εγκατάστασης, και συντήρησης συστημάτων αυτόματου ποτίσματος, επιδιώκοντας να φέρουμε στον κάθε χώρο την απόλυτη εμπειρία φροντίδας του πράσινου.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΕΛΕΤΗ

Κάθε χώρος είναι μοναδικός, και γι' αυτόν τον λόγο προσεγγίζουμε κάθε έργο με μια εξατομικευμένη διαδικασία μελέτης. Με βάση τις ανάγκες και τις ιδιαιτερότητες του χώρου σας, αναπτύσσουμε λεπτομερείς σχεδιασμούς για το κατάλληλο σύστημα αυτόματου ποτίσματος.
 
     
     
 
ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

Η εγκατάσταση του συστήματος αυτόματου ποτίσματος απαιτεί επαγγελματισμό και προσοχή στην λεπτομέρεια. Οι έμπειροι τεχνικοί μας διασφαλίζουν ότι το σύστημα εγκαθίσταται με ακρίβεια, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική και ομοιόμορφη κάλυψη του χώρου.
 
     
     
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Η συνεχής φροντίδα του συστήματος αυτόματου ποτίσματος είναι κρίσιμη για τη διατήρηση της απρόσκοπτης λειτουργίας. Παρέχουμε υπηρεσίες συντήρησης που περιλαμβάνουν επιθεώρηση, καθαρισμό, και αναβαθμίσεις, εξασφαλίζοντας τη μακροπρόθεσμη απόδοση του συστήματός σας.
 
     

 

Εμπιστευτείτε την ομάδα μας για να φροντίσουμε την ιδανική λειτουργία του συστήματος αυτόματου ποτίσματος σας. 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να σας δώσουμε προτάσεις και προσφορά για την κατασκευή ή συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου της οικίας σας η του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6977076082
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ