6977076082 Γεωρ. Παπανδρέου 35, Αγία Παρασκευή thanasiskassaras@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΧΛΟΟΤΑΠΗΤΑ
Γεωπονική  Μέριμνα | Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Στην επιχείρησή μας “Γεωπονική  Μέριμνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική, αφιερώνουμε την εμπειρία μας και την αγάπη μας για τη φύση και δημιουργούμε πράσινους χώρους που αντανακλούν την αρμονία, την υγεία, και την ομορφιά. 

Εξειδικευόμαστε στην τοποθέτηση χλοοτάπητα σε κήπους και χώρους πρασίνου στα Βόρεια Προάστια Αττικής, εξασφαλίζοντας με την εμπειρια μας τη διάρκεια της ζωης του καθώς και τη σωστή συντήρηση του. 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
ΜΕΛΕΤΗ
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας για να μελετήσει το χώρο σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις.
 
     
     
 
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Με βάση την εμπειρία μας, σας  προτεινουμε την κατάλληλη ποικιλία χλοοτάπητα για τον περιβάλλοντα  χώρο σας.
 
     
     
 
ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
Μπορούμε να αναλάβουμε την σωστή συντήρησή του αλλά και να σας δώσουμε συμβουλές για το πως μπορείτε να τον φροντίζετε σωστά εσείς.
 
     

 

Επιλέγοντας την εταιρεία μας για την τοποθέτηση χλοοτάπητα, εγγυόμαστε έναν πράσινο χώρο που συνδυάζει την αισθητική, την ανθεκτικότητα, και τη χαμηλή συντήρηση για να απολαύσετε τη φύση χωρίς κόπο.
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να σας δώσουμε προτάσεις και προσφορά για την κατασκευή ή συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου της οικίας σας η του επαγγελματικού σας χώρου.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6977076082
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ