6977076082 Γεωρ. Παπανδρέου 35, Αγία Παρασκευή thanasiskassaras@gmail.com
hero image
 
 
 
 
Γεωπονική Μέριμνα
Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Η επιχείρησή μας “Γεωπονική Μέριμνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική, αποτελεί μια τεχνική εταιρεία γεωπόνων η οποία δραστηριοποιείται από το 1998 με την κατασκευή και την συντήρηση κήπων και έργων πρασίνου στα Βόρεια Προάστια Αττικής.

Έχοντας φέρει σε πέρας ένα μεγάλο αριθμό έργων και διαθέτοντας εξειδικευμένο προσωπικό και έμπειρους γεωπόνους, η επιχείρησή μας, μπορεί να ανταπεξέλθει με τις πιο σύγχρονες, και λειτουργικές προτάσεις  ακόμα και για τα πιο σύνθετα και πολύπλοκα έργα.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
   
     
     
  ΜΕ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ & ΓΝΩΣΗ

μπορούμε να δώσουμε λύσεις για την ορθή κατασκευή και συντήρηση χώρων πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Παράλληλα, παρέχουμε υπηρεσίες εγκατάστασης και συντήρησης αυτόματου ποτίσματος, τοποθέτησης χλοοτάπητα, ειδικές κατασκευές όπως βραχόκηπους, κ.α. καθώς και οτιδήποτε άλλο αφορά την κατασκευή και την συντήρηση μικρών και μεγάλων έργων πρασίνου στα Βόρεια Προάστια.
 
     
     
 

 

     
 
ΕΜΠΕΙΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και πάντα έτοιμο να μελετήσει τον χώρο σας, να ακούσει τις ανάγκες σας και να σας προτείνει τις ιδανικές λύσεις για την δημιουργία ενος σύγχρονου και λειτουργικού κήπου ή χώρου πρασίνου.
 
     
     
 
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Ο σύγχρονος εξοπλισμός μας, τα άριστα υλικά που χρησιμοποιούμε, η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο και η έμφασή μας ακόμα και στην πιο μικρή λεπτομέρεια, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να μας εμπιστευτείτε.
 
     
     
 
ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ

Στόχος μας είναι αφενός η δημιουργία λειτουργικών  και συγχρονων  χώρων πρασίνου και αφετέρου ο διαρκής εκσυγχρονισμός μας, προκειμένου να μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να σας δώσουμε προτάσεις και προσφορά για την κατασκευή ή συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου της οικίας σας η του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6977076082
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ