6977076082 Γεωρ. Παπανδρέου 35, Αγία Παρασκευή thanasiskassaras@gmail.com
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Γεωτεχνική Μέριμνα | Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Η συντήρηση ενός κήπου είναι σημαντική για τη δημιουργία ενός χώρου που είναι όχι μόνο όμορφος, αλλά και υγιής, ασφαλής και ευχάριστος για τους κατοίκους και τους επισκέπτες.

Η επιχείρησή μας “Γεωτεχνική Μέριμνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει την πλήρη φροντίδα και συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου στα Βόρεια Προάστια Αττικής, προσφέροντας εκτενείς υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την υγεία και την ομορφιά του περιβάλλοντός σας. 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Με αφοσίωση στην ποιότητα αλλά και χάρη στην εξειδίκευσή μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης κήπων και χώρων πρασίνου που μπορούν να σας εξασφαλίζουν έναν περιβάλλοντα χώρο που θα αντανακλά τη ζωντανή ομορφιά και τη φροντίδα που αξίζει.

Προσαρμόζουμε τις εργασίες μας με βάση τις προτιμήσεις σας, την οικονομική σας δυνατότητα και τις ανάγκες του κήπου. Η εμπειρία και η γνώση μας στην κηπουρική μας επιτρέπουν να παρέχουμε εξατομικευμένες συμβουλές για τη φροντίδα και την ευφορία κάθε κήπου και χώρο πρασίνου. 
 
     
 
 
  Κοπή Χλοοτάπητα & Χόρτων
  Κλάδεμα Δέντρων & Θάμνων
  Καθαρισμός Περιβάλλοντα Χώρου
  Λίπανση Φυτών - Απομάκρυνση Ζιζανίων
  Μεταφύτευση Φυτών
  Έλεγχος & Επισκευή Αυτόματου Ποτίσματος
  Κηπευτικές Συμβουλές
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και επιτρέψτε μας να δημιουργήσουμε τον κήπο που πάντα επιθυμούσατε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6955896133
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και σε όλα τα Βόρεια Προάστια Αττική.  
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
& ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
Η συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου, μπορεί να είναι μηνιαία χαρίζοντας σας έναν όμορφο και καθαρό κήπο όλο το χρόνο ή και έκτακτη, εξυπηρετώντας άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και σε όλα τα Βόρεια Προάστια Αττική. 

Επιλέξτε εμάς για μια ολοκληρωμένη φροντίδα και συντήρηση του κήπου και του χώρου πράσινου που διαθέτετε, επιτρέποντάς μας να φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια και να δημιουργήσουμε έναν περιβάλλοντα χώρο που αντικατοπτρίζει τη φυσική ομορφιά και την αρμονία.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ