6977076082 Γεωρ. Παπανδρέου 35, Αγία Παρασκευή thanasiskassaras@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Γεωπονική Μέριμνα | Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Η επιχείρησή μας “Γεωπονική Μέριμνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κατασκευές κήπων και έργων πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Βόρεια Προάστια Αττικής.

Στελεχωμένη από Γεωπόνους και τεχνικό προσωπικό με πολυετή εμπειρία, η επιχείρησή μας, αναλαμβάνει την επιστημονικά μελετημένη διαμόρφωση, τον έγκυρο και άμεσο σχεδιασμό καθώς και τη σωστά δομημένη κατασκευή κήπου / χώρου πρασίνου.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ
  Επιστημονική Μελέτη - Αρχιτεκτονική τοπίου 
  Κατασκευή Κήπων
  Φύτευση Δέντρων, Θάμνων & Φυτών
  Ειδικές Κατασκευές
  Τοποθέτηση Χλοοτάπητα
  Εγκατάσταση Αυτόματου Ποτίσματος
 
 
 
Κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός, και γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις. 


Στόχος μας η κατασκευή ενός σύγχρονου μεσογειακού και λειτουργικού χώρου πρασίνου, η επιχείρηση μας προσφέρει επιστημονικές και ολοκληρωμένες λύσεις - προτάσεις καλύπτοντας πλήρως τις ανάγκες σας.

Είμαστε στη διάθεση σας για να δημιουργήσουμε τον περιβάλλοντα χώρο που επιθυμείτε για την οικία σας ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να σας δώσουμε προτάσεις και προσφορά για την κατασκευή ή συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου της οικίας σας η του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6977076082
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ &
ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ


Αφού ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας και μελετήσει το χώρο σας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σχεδιάζει μαζί σας τον κήπο σας ή τον χώρο πρασίνου, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις χωροθετικές απαιτήσεις.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα σε όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής με γνώμονα πάντα τις σύγχρονες μεθόδους.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ