6977076082 Γεωρ. Παπανδρέου 35, Αγία Παρασκευή thanasiskassaras@gmail.com
hero image
 
 
 
 
ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΗΠΩΝ
Γεωτεχνική Μέριμνα | Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Η συντήρηση ενός κήπου απαιτεί εμπειρία και γνώση για την υγιή ανάπτυξη του καθώς και την διάρκεια της ζωής του.

Η επιχείρησή μας “Γεωπονική  Μέριμνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει την πλήρη φροντίδα και συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου στα Βόρεια Προάστια Αττικής, προσφέροντας εκτενείς υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την υγεία και την ομορφιά του περιβάλλοντός σας. 
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ


Με αφοσίωση στην ποιότητα αλλά και χάρη στην εξειδίκευσή μας, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης κήπων και χώρων πρασίνου που μπορούν να σας εξασφαλίζουν έναν περιβάλλοντα χώρο που θα αντανακλά τη ζωντανή ομορφιά και τη φροντίδα που αξίζει.

Συμβουλευτείτε μας για να σας δώσουμε την πρόταση μας και την προσφορά μας για τη σωστή συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου σας. Η εμπειρία και η γνώση μας στη συντήρηση χώρων πρασίνου μας επιτρέπουν να σας παρέχουμε συμβουλές και λύσεις για τη σωστή συντήρηση του.
 
     
 
 
  Γεωπονικές Συμβουλές 
  Κοπή Χλοοτάπητα & Χόρτων
  Κλάδεμα Δέντρων & Θάμνων
  Καθαρισμός Περιβάλλοντα Χώρου
  Λίπανση Φυτών - Απομάκρυνση Ζιζανίων
  Μεταφύτευση Φυτών
  Έλεγχος & Επισκευή Αυτόματου Ποτίσματος
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
για να σας δώσουμε προτάσεις και προσφορά για την κατασκευή ή συντήρηση του περιβάλλοντος χώρου της οικίας σας η του επαγγελματικού σας χώρου. 
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6977076082
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής.  
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ
& ΠΟΙΟΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
 
Η συντήρηση κήπων και χώρων πρασίνου, είναι μηνιαία χαρίζοντας σας έναν όμορφο και καθαρό κήπο όλο το χρόνο , εξυπηρετώντας άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και σε όλα τα Βόρεια Προάστια Αττική.

Επιλέξτε εμάς για μια ολοκληρωμένη φροντίδα και συντήρηση του κήπου και του χώρου πράσινου που διαθέτετε, επιτρέποντάς μας να φροντίσουμε κάθε λεπτομέρεια και να δημιουργήσουμε έναν περιβάλλοντα χώρο που αντικατοπτρίζει τη φυσική ομορφιά και την αρμονία.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ