6977076082 Γεωρ. Παπανδρέου 35, Αγία Παρασκευή thanasiskassaras@gmail.com
 
 
 
 
ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΗΠΩΝ
Γεωτεχνική Μέριμνα | Τεχνική Εταιρεία Γεωπόνων - Κατασκευή & Συντήρηση Κήπων Βόρεια Προάστια Αττική


Δημιουργήσετε τον δικό σας παράδεισο στον κήπο σας, γεμάτο με όμορφα λουλούδια και πράσινο γκαζόν που θα σας ξεκουράζουν και θα σας δίνουν μία αίσθηση γαλήνης.

Ένας όμορφος κήπος προσφέρει αισθητική χαρά και αποτελεί ένας χώρος που μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ξεκουράσει. Οι χρωματικοί συνδυασμοί, η δομή του τοπίου και η παρουσία φυτών μπορούν πραγματικά να σας αλλάξουν την διάθεση.

Η επιχείρησή μας “Γεωτεχνική Μέριμνα” η οποία βρίσκεται στην Αττική, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας κατασκευές κήπων και έργων πρασίνου σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στα Βόρεια Προάστια Αττικής.
 
 
   
 
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

Έχοντας ως στόχο την κατασκευή ενός όμορφου, λειτουργικού και βιώσιμου κήπου και χώρου πρασίνου, η επιχείρησή μας, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού πελάτη.

Κατανοούμε ότι κάθε χώρος είναι μοναδικός, και γι' αυτό προσφέρουμε προσαρμοσμένες λύσεις. 
Ανεξαρτήτως αν είστε ιδιώτης ή επαγγελματίας, το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι στην διάθεσή σας και έτοιμο να δημιουργήσει τον ιδανικό παράδεισο για εσάς, συμβάλλοντας στη δημιουργία ενός χώρου που θα ξεχωρίζει και θα εντυπωσιάζει.
 
     
 
 
 
  Μελέτη & Κατασκευή Κήπων
  Φύτευση Δέντρων, Θάμνων & Φυτών
  Κατασκευή Βραχόκηπων 
  Ειδικές Κατασκευές
  Τοποθέτηση Χλοοτάπητα
  Εγκατάσταση Αυτόματου Ποτίσματος
 
 
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
και επιτρέψτε μας να δημιουργήσουμε τον κήπο που πάντα επιθυμούσατε για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο.
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
6955896133
 
     
 
 
 
     
    Εξυπηρετούμε άμεσα την Κηφισιά, την Πολιτεία, το Κεφαλάρι, τον Διόνυσο, την Εκάλη, την Πεντέλη, το Χαλάνδρι, τα Βριλήσσια και σε όλα τα Βόρεια Προάστια Αττική.  
     
 
 
 
 
 
   
 
 
 
ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΗ &
ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ
 
Αφού ακούσει προσεκτικά τις ανάγκες σας και μελετήσει το χώρο σας, το εξειδικευμένο προσωπικό μας, σχεδιάζει μαζί σας τον κήπο σας ή τον χώρο πρασίνου, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις χωροθετικές απαιτήσεις.

Μέσα από την πολυετή εμπειρία μας έχουμε τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε ακόμα και στα πιο απαιτητικά έργα σε όλα τα Βόρεια Προάστια Αττικής με γνώμονα πάντα τις σύγχρονες μεθόδους.

Εάν επιθυμείτε έναν εξαιρετικό, εξατομικευμένο κήπο ή ένα εντυπωσιακό χώρο πρασίνου, είμαστε εδώ για να προσφέρουμε την τεχνογνωσία και το πάθος μας. Επιλέξτε μας για να διαμορφώσουμε μαζί ένα κομψό, εκθαμβωτικό περιβάλλον που θα αντανακλά τον ομορφιά και γαλήνη.
 
 
 
 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ